Özcan Akyol, Ernst Daniël Smid & GladJakkers eerste namen Boeken & Verhalenbal

Op donderdag 28 maart, tijdens de Landelijke Boekenweek, wordt Overijssel Verwoord afgesloten met het Groot Overijssels Boeken & Verhalenbal. Tientallen schrijvers, dichters, wetenschappers en muzikanten  ̶  waaronder Özcan Akyol, Ernst Daniël Smid, GladJakkers en het Overijssels Dichtersgilde ̶  reizen af naar Odeon, Zwolle voor interviews, lezingen, optredens, prijsuitreikingen en voordrachten.

Schrijver Özcan Akyol studeerde journalistiek en Nederlands. Hij ontwikkelde zich van straatschoffie tot een ware literaire belofte. In het najaar van 2012 maakte hij zijn debuut als romanschrijver met het semi-autobiografische Eus. Inmiddels heeft hij twee bestsellers, vele columns, televisie- en radioprogramma’s op zijn naam staan. Vanavond wordt hij geïnterviewd.

Zanger Ernst Daniël Smid en YouTubers GladJakkers zijn juryleden van de schrijfwedstrijd Recept voor een goed leven, en maken vanavond de winnaars bekend. Wat is het recept voor een goed leven? Iedereen kan meedoen aan deze schrijfwedstrijd, inzenden kan t/m 18 februari via overijsselverwoord.nl.

GROOT OVERIJSSELS BOEKEN & VERHALENBAL
Datum: donderdag 28 maart 2019
Locatie: Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
Aanvang: 20.00u
Entree: € 17,50 / € 15 (bibliotheekpas) / € 10 (student/CJP)

Kaarten zijn te koop via deze link.

Ben je erbij? Laat het via het Facebook-evenement weten.

Foto: Marc Deurloo