Overijssel Verwoord

Rijnbrink presenteert: Overijssel Verwoord, dé verkiezingswebsite over het Overijssels Boek van het Jaar. Deze verkiezing gaat over het mooiste fictie- en non-fictieboek dat over Overijssel gaat of geschreven is door een Overijsselse auteur.

Overijssel barst van het talent dat boeken, verhalen en gedichten schrijft. Deze schrijvers en dichters inspireren ons om anders te kijken naar alledaagse dingen. Met de verkiezing van Overijssels Boek van het Jaar wil Rijnbrink onze waardering laten zien voor de verhalen die ze met ons delen.

Overijssels Boek van het Jaar!

Maar wat is het bijzonderste boek over Overijssel of geschreven is door een Overijsselse auteur dat tussen 1 augustus 2018 en 1 april 2020 is uitgegeven? Welk fictief en non-fictief boek zou beloond moeten worden? De jury heeft onderstaande titels genomineerd uit de longlist.

De genomineerden in de categorie fictie 2019/2020 zijn:

De genomineerden in de categorie non-fictie 2019/2020 zijn:

Meer info over de prijsuitreiking

Klik hier om het boek aan te melden dat volgens jou volgend jaar (1/4/2020 - 1/4/2021) de titel Overijssels Boek van het Jaar verdient en waarvan de auteur een geldbedrag van maar liefst 500 euro ontvangt.

Afdrukken